اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی
به گزارش وبلاگ گربه، تحصیل در خارج از کشور برای دانشجویان بین المللی دشواری هایی دارد. دوری از خانواده و دروس دانشگاه و برقرارنکردن ارتباط با محیط نو، ازجملۀ این سختی هاست که بیشتر دانشجویان بین المللی در ماه های اول ورودشان به کشوری نو با آن رو به رو هستند. در سال های اخیر، فناوری موجب شده است تحصیل برای دانشجویان بین المللی بسیار آسان تر گردد. برای مثال، اینترنت به یکی از منابع اصلی کسب اطلاعات برای دانشجویان تبدیل شده است و بسیاری از اپلیکیشن های تلفن همراه نیز به دانشجویان یاری می نمایند زندگی دانشجویی بهتری تجربه نمایند. در این مقاله، برای علاقه مندان به تحصیل در کانادا، تعدادی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی را معرفی خواهیم کرد.

یادداشت برداری در کلاس
یکی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی اپلیکیشن های یادداشت برداری است. در گذشته، دانشجویان مجبور بودند تمام زمان کلاس را صرف یادداشت برداری نمایند تا نکته ای فراموششان نگردد؛ ولی امروزه، اپلیکیشن های ضبط کلاس کار دانشجویان را بسیار آسان نموده است. اپلیکیشن ساوند نوت (SoundNote) برای دانشجویان دارای آیپد مناسب است. این اپلیکیشن نقش دفترچه یادداشت و ضبط صوت را ایفا می نماید و هم زمان با یادداشت برداری، می توانید کل جلسه را ضبط کنید. اگر می خواهید از تخته عکس بگیرید، اپلیکیشن آفیس لنز (Office Lens) را پیشنهاد می کنیم. این اپلیکیشن عکس های شما را از تختۀ کلاس به فایل پی دی اف (PDF) یا ورد (Word) یا پاورپوینت (PowerPoint) تبدیل می نماید تا مرور نکته های مهم راحت تر گردد.
مرور دروس
حتی مرور دروس نیز به مدد فناوری و تلفن همراه هوشمند مانند گذشته سخت و یکنواخت نیست. اگر اهل استفاده از فلش کارت (Flashcard) هستید، اپلیکیشن اِستادی بلو (StudyBlue) می تواند به شما یاری کند. در این اپلیکیشن ، از یادداشت های خودتان برای مرور مباحث مهم فلش کارت می سازید. یکی دیگر از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی گوکانکر (GoConqr) است که علاوه بر ارائۀ روش های مختلف برای مرور انفرادی دروس ، امکان مرور گروهی مباحث با دوستان و هم کلاسی ها و حتی دیگر دانشجویان از سراسر جهان را فراهم نموده است. اپلیکیشن اِگزم کانت داون (Exam Countdown) نیز روزهای به جای مانده تا امتحان را به شما یاد آوری می نماید.
آمادگی برای آزمون های بین المللی
بسیاری از دانشگاه ها برای ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد، کارنامۀ آزمون هایی مانند MCAT، GMAT، LSAT و GRE را در لیست مدارک لازم قرار داده اند. ازجمله اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی بنچ پرپ (BenchPrep) است که با الهام از شبکه های مجازی به کاربرانش اجازه می دهد با کسانی آشنا شوند که قصد دارند در آزمون های یادشده حضور یابند. این اپلیکیشن امکانی فراهم می نماید تا افراد به صورت گروهی در آزمون های کوتاه موجود در اپلیکیشن شرکت و با یکدیگر جلسه های برطرف اشکال برگزار نمایند.
برنامه ریزی درسی
برنامه ریزی کلید موفقیت در دانشگاه است؛ به همین علت، یکی از مهم ترین اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی اپلیکیشن های برنامه ریزی درسی است که در سال های اخیر در میان دانشجویان محبوبیت یافته است. این اپلیکیشن ها مانند دفترهای برنامه ریزی کاغذی هستند که اعلان یادآوری را برای دانشجو نیز می فرستند. برای کاربران اندروید اپلیکیشن تایم تیبل (Timetable) یکی از اپلیکیشن های برنامه ریزی پرطرفدار است. در این اپلیکیشن ، به راحتی می توانید زمان بندی هفتگی خود را وارد کنید. بعلاوه، برای کسانی که به استفاده از دفترهای برنامه ریزی عادت دارند، اپلیکیشن کلس تیبل (Classtable) را پیشنهاد می کنیم که برای سیستم عامل آی او اس (iOS) دردرسترس است.
تماس تصویری
ناگفته پیداست که یکی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی اپلیکیشن های تماس تصویری است. سیاری از دانشجویان برای تماس تصویری با اپلیکیشن هایی مانند اسکایپ (Skype) یا فیس تایم (FaceTime) آشنا هستند. با بهبود کیفیت دوربین رایانه ها و افزایش سرعت اینترنت، دسترسی به فناوری تماس تصویری روز به روز آسان تر شده است. با تماس تصویری می توانید فاصلۀ بین خود و دوستان و خانواده تان را کمتر کنید و در مهمانی های دوستان حضور یابید یا در کنار والدینتان غذا بپزید. از دیگر اپلیکیشن های کاربردی برای تماس تصویری می توان از ایمو (Imo) و تانگو (Tango) نام برد.
درخواست یاری
تعدادی از اپلیکیشن های گوشی های تلفن همراه به حفظ امنیت و سلامت دانشجویان در داخل پردیس دانشگاه و خارج از آن یاری می نمایند. یکی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی اپلیکیشن سیرکل آو سیکس (Circle of 6) است که برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس (iOS) دردسترس است و برای ارتباط دانشجویان با گروهی از دوستان نزدیکشان طراحی شده است. این اپلیکیشن موقعیت جغرافیایی فرد گم شده را به دوستانش نشان می دهد و کاربران درصورت احساس خطر، با لمس یک دکمه حلقۀ خود را باخبر می نمایند. از دیگر اپلیکیشن های کاربردی تلفن همراه برای درخواست یاری می توان به بی سیف (bSafe) و ری اکت (React) اشاره نمود.
بیدارشدن برای کلاس صبح
اگر شما نیز هر روز صبح برای بیدارشدن با مشکل روبرو هستید و با عقب انداختن زنگ ساعت دیر به کلاس می رسید، اپلیکیشن آلارمی (Alarmy) می تواند به شما یاری کند. این اپلیکیشن یکی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی است که برای خاموش کردن زنگ ساعت از شما می خواهد کاری انجام دهید. برای مثال، از چیزی عکس بگیرید یا گوشی را به تعداد دفعات معین تکان دهید. در این صورت، امکان عقب انداختن زنگ ساعت از بین می رود و تا موقع انجام کار معین شده زنگ خاموش نمی گردد. اپلیکیشن کاربردی دیگر اسلیپ سایکل (Sleep Cycle) است. این اپلیکیشن الگوی خواب کاربران را در نظر می گیرد و در زمان خواب سبک، آنان را بیدار می نماید. اپلیکیشن اسلیپ سایکل به وسیله آنالیز حرکات کاربران در خواب و اندازه خواب، الگوی خواب هر شخص را تشخیص می دهد. با این اپلیکیشن هنگام بیدار شدن کمتر احساس خواب آلودگی خواهید کرد.
تغذیۀ سالم و ورزش
اگر می خواهید در دوران دانشجویی تغذیه ای سالم و دانشجویی داشته باشید، از اپلیکیشن های رژیم غذایی می توانید بهره ببرید. برای مثال، اپلیکیشن میل بورد (MealBoard)، یکی از اپلیکیشن های کاربردی برای دانشجویان بین المللی، بر اساس موادغذایی موجود در منزل دستور غذا را پیشنهاد می نماید. برای ورزش روزانه نیز می توانید از اپلیکیشن ناج (Nudge) بهره ببرید. این اپلیکیشن اندازه خواب، خوراک، ورزش و تغذیه را جمع آوری می نماید و با آن می توانید گزارش کاملی از شرایط جسمی خود دراختیار داشته باشید.
منبع: سیم آخر