میزان خطر آلودگی شیرینی ها به ویروس کرونا چقدر است؟

به گزارش وبلاگ گربه، یک متخصص تغذیه گفت: رشد باکتری در شیرینی های تر به نسبت شیرینی های خشک بیشتر است واکثر باکتری ها، میکروب ها و ویروس ها در محیط های مرطوب رشد بیشتری پیدا می کنند و به همین علت امکان آلودگی آن ها افزایش پیدا خواهد کرد.

میزان خطر آلودگی شیرینی ها به ویروس کرونا چقدر است؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری وبلاگ گربه،خدیجه رحمانی درباره تهیه شیرینی با توجه به ویروس کرونا گفت: امسال باوجود ویروس کرونا و نبود دیدوبازدید در میان ایرانیان احتیاجی به خرید شیرینی نیست.

وی افزود: خرید شیرینی اصلاً امری ضروری و لازم نیست؛ چراکه بچه ها با مصرف بی رویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نداشته و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آن ها می شود و بسیار مضر است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی شرح داد: توصیه ما این است که تمامی شیرینی ها، قند های ساده مانند شکلات ازآنجایی که به فرد احساس سیری کاذب می دهد و آن ها را از مصرف غذا محروم می کند به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.

وی شرح داد: افراد از مصرف شیرینی ها پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میان وعده حدبیشتر دو عدد مصرف کنند تا قند خون آن ها حفظ شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی شرح داد: افراد بهتر است از قند های ساده و بی ضرر مانند میوه و سبزی های تازه استفاده کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.

وی با اشاره به مصرف نکردن شیرینی تر باوجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شیرینی ها تر به نسبت شیرینی ها خشک بیشتر است؛ چراکه بیشتر باکتری ها، میکروب ها و ویروس ها به خصوص کپک ها در محیط های رطوبتی رشد بیشتری پیدا می کنند و به همین علت امکان آلودگی آن ها افزایش پیدا خواهد کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی شرح داد: شیرینی هایی که در خانه تهیه می شوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آن ها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.

انتهای پیام/4145

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا

به "میزان خطر آلودگی شیرینی ها به ویروس کرونا چقدر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میزان خطر آلودگی شیرینی ها به ویروس کرونا چقدر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید