به چند دلیل باید آب و لیمو بنوشیم
به گزارش وبلاگ گربه، نوشیدنی آب و لیمو را جایگزین نوشیدنی های قندی کنید تا بدن به جای کربوهیدرات ، ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین سی، پتاسیم و منیزیم را به دست آورد.
به گزارش وبلاگ گربه، نوشیدنی های روزانه مضر مانند نوشابه، شربت و ماءالشعیر را فراموش کنید. به جای آن نوشیدنیی را امتحان کنید که احتیاج دارید.
نوشیدنی پیشنهادی ایرنا زندگی در این دوره شیوع کرونا ویروس سیستم ایمنی بدن شما را بالا می برد و چند مزایای دیگر هم دارد که بسیار برای سلامتی مفید است.
دقت کنید، نوشیدنی مورد نظر ما، آب و لیمو است پس کسانی که به هر دلیلی به میوه لیمو حساسیت و قند خون دارند یا به فشار خون پایین مبتلا هستند از نوشیدن آن امتناع نمایند.
چرا نمی گوییم آبلیمو بخورید و توصیه می کنیم که آب و لیمو بنوشید؟ زیرا آبلیمو به علت اسیدیته بالا ممکن است معده را اذیت کند و باعث ضعف ناگهانی شود که در این صورت منجر به اضافه وزن می شود.
1. کاهش وزن
اسید سیتریک موجود در آب و لیمو می تواند به هضم بهتر غذاها و دفع مواد چربی یاری کند. مطالعات اجرا شده بر روی موش ها حاکی از آن است که هیدروکسی سیتریک اسید، ماده شیمیایی که شبیه اسید سیتریک است و اشتها را سرکوب می نماید و با کند کردن آنزیم های فراوری نماینده چربی، کاهش وزن را تحریک می نماید؛ اما این بدان معنا نیست که هر چقدر غذا میل کنید آب و لیمو آن را حل می نماید و شما وزن اضافه نمی کنید. برای کاهش وزن به این روش بهتر است نوشیدنی های قندی خود را کاهش دهید، آب بیشتری بنوشید و رژیم غذایی نسبتا سالمی را دنبال کنید تا در صحت سلامت وزن کم کنید.
2. سلامت پوست
مانند تمام مرکبات، لیمو منبع بزرگی از ویتامین سی است که مزایای پزشکی متعددی دارد. با افزایش سلول های سفید خون به سیستم ایمنی یاری می نماید، موجب جذب بیشتر آهن موجود در غذاها می شود؛ در فراوری کلاژن یاری می نماید که برای بهبود زخم و داشتن پوست سالم بسیار مهم است. لیمو همچنین حاوی فلاونوئیدها هستند که مزایای ضد التهابی دارند.
بسیاری از محصولات مراقبت از پوست موضعی، حاوی ویتامین سی و فلاونوئیدها هستند که برای داشتن پوستی صاف و همچنین محافظت از آن در برابر آسیب های ناشی از استرس های محیط اطراف ضروری هستند.
3. کاهش التهابات
فلاونوئیدها در آب و لیمو می توانند به مبارزه با التهاب یاری نمایند که برای سلامت مغز، سلامت قلب و آرتریت مفید است.
همچنین به گزارش بنیاد آرتروز آمریکا، ویتامین سی موجود در آب و لیمو می تواند به جلوگیری از آرتریت التهابی و ترویج سلامت مفاصل یاری کند.
در یک مطالعه مبتنی بر جمعیت در خصوص مردان و زنان 45 تا 74 سال، محققان دریافتند کسانی که کمترین میزان مصرف میوه و ویتامین سی را داشتند، سه برابر بیشتر از کسانی که مصرف ویتامین سی بالاتری داشتند، دچار آرتریت می شوند. این مطالعه در سالنامه های بیماری های روماتیمیک منتشر شده است.
4. مبارزه با عفونت
آب و لیمو مدت هاست که به عنوان درمان گلو درد و همچنین برای سرفه و سرماخوردگی استفاده می شود.
تحقیقات نشان می دهد که عصاره مرکبات و روغن های ضروری می توانند میکروب هایی را که شما را بیمار می نمایند از بین ببرند.
بر اساس آنالیز مطالعات منتشر شده در سال 2018 در مجله بین المللی علوم مولکولی، علاوه بر داشتن اثرات قوی ضد باکتری، اسانس طبیعی لیمو از رشد چندین نوع قارچ جلوگیری می نماید.
اخطار: آب لیمو را در دهان خود نگه ندارید
لیمو بسیار اسیدی است و مصرف بیش از حد آن می تواند به مینای دندان آسیب وارد کند. انجمن دندانپزشکی آمریکا اشاره می نماید که مرکبات می توانند مینای دندان را در طول زمان فرسایش دهند و مصرف آنها با آب به رقیق کردن مواد اسیدی یاری بسیاری می نماید.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاین