طرز تهیه سوفله اسفناج در کمتر از یک ساعت
به گزارش وبلاگ گربه، سوفله اسفناج یکی از لذیذترین ترکیب هایی است که می توانید آماده کنید و از خواص بی نظیر اسفناج استفاده کنید. کافی است مرحله به مرحله پیش بروید و یک پیش غذای هیجان انگیز و سالم یا یک غذای سبک را امتحان کنید. سوفله اسفناج یکی از بهترین راه ها برای آشتی دادن بچه ها با اسفناج است. بنابراین اگر فرزندتان با سبزیجات میانه خوبی ندارد، با به کار گیری تکنیک های آشپزی مثل سوفله درست کردن، می توانید فرزندتان را از خواص بی نظیر اسفناج و سبزیجات دیگر بهره مند کنید. همراه ما باشید.
غذای اصلی
تعداد نفرات: 2 نفر
درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت: 30 تا 60 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج
اسفناج (خرد شده) 450 گرم
کره خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
آرد یک چهارم پیمانه
شیر خرید آنلاین یک پیمانه
پیاز (نگینی خرد شده) دو قاشق غذاخوری
جوزهندی (ترجیحا تازه) یک هشتم قاشق چای خوری
تخم مرغ (بزرگ) سه عدد
کرم تارتاریک چهارم قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل آسیاب نشده به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه سوفله اسفناج
مرحله اول
ابتدا اسفناج ها را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها خارج گردد.
مرحله دوم
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک ظرف متوسط فر انتخاب کنید و کف آن را کمی کره بمالید.
مرحله سوم
برای آماده کردن سس، کره را داخل تابه گذاشته و روی شعله بگذارید تا ذوب گردد. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد. یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه اضافه کنید. شیر را به تدریج اضافه کنید و در تمام مدت مایع را هم بزنید. وقتی مایع غلیظ شد و آغاز به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
مجددا سس را بچشید و اگر لازم بود به آن نمک و فلفل اضافه کنید. حالا پیاز را به مخلوط سس اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را داخل یک کاسه شیشه ای یا فلزی بریزید. سفیده ها و کرم تارتار را هم بزنید تا سفت شوند و حالت بگیرند.
مرحله ششم
زرده ها را داخل یک ظرف دیگر بریزید و آن قدر هم بزنید تا کف نمایند و رنگشان لیمویی شوند. سپس با سس و اسفناج مخلوط کنید. حالا سفیده تخم مزغ را اضافه کنید.
مرحله هفتم
مخلوط نهایی را داخل ظرف پیرکس بریزید. ظرف را داخل یک تابه بزرگ قرار دهید. داخل تابه آب بریزید تا ارتفاع آب به سه سانتی متر برسد.
مرحله نهم
مواد باید به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر بمانند تا لایه رویی آن ها قهوه ای روشن گردد. می توان سوفله اسفناج را بلافاصله بعد از بیرون آوردن یا چهار تا شش ساعت بعد، به صورت سرد سرو کرد.
نکات نهایی
- کرم تارتار از اسید تارتاریک گرفته می گردد و یکی از اجزای تشکیل دهنده بیکینگ پودر است. اضافه کردن کرم تارتار به سفیده تخم مرغ آن را حجیم و لطیف می نماید. کرم تارتار را می توان از مغازه های لوازم قنادی تهیه کرد یا آن را با آبلیمو یا سرکه جایگزین کرد. هر قاشق چای خوری کرم تارتار با یک قاشق چای خوری آبلیمو یا سرکه جایگزین می گردد.
- اگر اسفناج تازه در دسترس ندارید از اسفناج فریز شده بهره ببرید. فقط توجه کنید که مانند مرحله اول اسفناج را داخل صافی بریزید و فشار دهید تا آب آن کاملا خارج گردد.