آشپزی

عوارض پخت غذا در زودپز

خوشبختانه درست برعکس است. چون رمز کار زود پز فشار بالاست، نه حرارت بالا و درست به همین دلیل بیشتر مواد مغذی غذا در آن حفظ می شود.

5 خرداد 1400

طرز تهیه شیشلیک در فر

برای تهیه شیشلیک در فر با طعم عالی باید گوشت را حداقل چند ساعت در مایه ای خواباند تا نرم شده، سپس در مخلوطی از چاشنی خاص قرار داد تا مزه دار شود. شیشلیک نوعی کباب خوشمزه است که در فر نیز قابل تهیه بوده و معمولا با استفاده از گوشت راسته با استخوان...

21 اسفند 1399

طرز تهیه صبحانه سوئیسی؛ با یک وعده سبک به استقبال روز بروید

ماندن در خانه شاید این نگرانی را در ما ایجاد کند که دچار اضافه وزن یا از بین رفتن تناسب اندام شده ایم. تهیه وعده های غذایی رژیمی و سبک می تواند این نگرانی را در ما کم کند. اگر میل به صرف یک صبحانه بسیار لذیذ، تازه و کم کالری دارید، صبحانه سوئیسی را امتحان...

16 دی 1399

طرز تهیه جغور بغور با جگر و قلوه گوسفندی

جغور بغور غذای محلی استان زنجان است، جَغور بَغور غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند به علاوه آب و روغن و افزودنی های دیگر تهیه می شود.

6 دی 1399

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای خوشمزه ای است که هواداران زیادی دارد. مواد این سالاد را می توانید با توجه به سلیقه تان کم و زیاد کنید. برای رژیمی کردن سالاد ماکارونی باید سس آن را رژیمی کنید و تغییر بدهید.

1 دی 1399

طرز تهیه کاسترد با بیسکویت؛ دسر خوشمزه و ایده آل

وجود یک دسر خوشمزه و شیک موجب می گردد که میز یا سفره شما بسیار جذاب گردد؛ بنابراین پیشنهاد می گردد در برگزاری یک مهمانی حرفه ای، در لیست مواردی که تهیه خواهید کرد حتما یک دسر بگنجانید. بیشتر مواقع برای تهیه یک دسر خوش طعم و عالی نیاز به تهیه مواد گران...

1 آبان 1399

غذایی با طعم به یاد ماندنی

اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می گردد خسته شده اید و زرشک پلو و باقالی پلو با مرغ، ته چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

24 مهر 1399

دانستنی هایی درباره فرهنگ ژاپنی ها که باید بدانید

قبل از اینکه بلیط پرواز خود به ژاپن را رزرو کنید و برای سفر به این کشور برنامه ریزی نمایید، دانستنی هایی درباره فرهنگ ژاپنی ها وجود دارند که بهتر است آنها را بدانید. این کشور دارای فرهنگی پیچیده بوده و بعضی رفتار و نکات معمول در این کشور وجود دارند که...

4 مرداد 1399

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی و رستورانی

جو پرک ماده ای سرشار از فیبر، دارای پروتئین و بسیار مغذی است و همین امر، سوپ جو پرک را به گزینه بسیار مناسبی برای پیش غذا تبدیل می نماید. این سوپ سبک و مقوی را همچنین می توان به عنوان شام میل کرد. بسیار خوشمزه و دلچسب است و آماده کردنش نیازی به صرف زمان چندانی...

22 آبان 1398

طرز تهیه سوفله اسفناج در کمتر از یک ساعت

سوفله اسفناج یکی از لذیذترین ترکیب هایی است که می توانید آماده کنید و از خواص بی نظیر اسفناج استفاده کنید. کافی است مرحله به مرحله پیش بروید و یک پیش غذای هیجان انگیز و سالم یا یک غذای سبک را امتحان کنید. سوفله اسفناج یکی از بهترین راه ها برای آشتی دادن...

14 آبان 1398