غذایی با طعم به یاد ماندنی

به گزارش وبلاگ گربه، اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می گردد خسته شده اید و زرشک پلو و باقالی پلو با مرغ، ته چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

غذایی با طعم به یاد ماندنی

به گزارش وبلاگ گربه از ایرنا، مواد لازم و طرز تهیه این غذا را در زیر بخوانید.

مواد لازم:

فیله مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 بسته

سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل: به میزان لازم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می دهید و اجازه می دهید تا فیله ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج گردد و کمی غلیظ گردد.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ نموده بودیم، مخلوط می کنیم و در آخر خامه را اضافه نموده و سریع از روی حرارت برمی داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می برد.

4. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

به "غذایی با طعم به یاد ماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذایی با طعم به یاد ماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید