طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی و رستورانی
به گزارش وبلاگ گربه، جو پرک ماده ای سرشار از فیبر، دارای پروتئین و بسیار مغذی است و همین امر، سوپ جو پرک را به گزینه بسیار مناسبی برای پیش غذا تبدیل می نماید. این سوپ سبک و مقوی را همچنین می توان به عنوان شام میل کرد. بسیار خوشمزه و دلچسب است و آماده کردنش نیازی به صرف زمان چندانی ندارد. به علاوه، طرز تهیه سوپ جو پر، ساده بوده و وعده ای سالم برای گیاهخواران محسوب می گردد.
-
مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک
جو پرک نصف فنجان
کره پاستوریزه کاله یا روغن گیاهی دو قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) یک حبه
زنجبیل تازه (رنده شده) یک قاشق غذاخوری
پیاز (رنده شده) یک عدد
پودر سبزیجات یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل دلمه رنگی (خرد شده) نصف فنجان
هویج (خردشده) نصف فنجان
جعفری تازه (خردشده) برای تزیین دو قاشق غذاخوری
-
طرز تهیه سوپ جو پرک
مرحله اول
قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته و کره پاستوریزه کاله یا روغن گیاهی را درون آن بریزید. سپس پودر سبزیجات، زنجبیل تازه، سیر و پیاز رنده شده را اضافه نموده و تفت دهید.
مرحله دوم
هویج (خرد شده) را داخل قابلمه بریزید.
مرحله سوم
بعد از 2 تا سه دقیقه که هویج ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه ها را اضافه نموده و چند دقیقه دیگر، مواد را با هم تفت دهید.
مرحله چهارم
جو پرک را اضافه کنید و دو دقیقه مواد را هم بزنید. سپس سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
مرحله پنجم
نمک و فلفل سیاه را برای طعم دار کردن سوپ، به میزان دلخواه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
مرحله ششم
وقتی سوپ به خوبی جا افتاد، آن را درون ظرف ریخته و کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. سپس با جعفری تازه (خرد شده) تزیین کنید.
فوت و فن های سوپ جو پرک
- می توانید به جای آب، از شیر پاستوریزه کاله بهره ببرید.
- بهتر است موادی چون فلفل دلمه و هویج را به صورت نگینی خرد کنید تا ظاهر سوپ، مجلسی و چشم نواز گردد.
- در صورت تمایل، می توانید از کمی آب مرغ یا یک چهارم سینه مرغ هم در سوپ جو بهره ببرید. در این صورت، ضروری است مرغ را از قبل آب پز نموده و در اندازه های ریز، ریش ریش کنید.
- سوپ جو را می توانید با نخود و با حبوبات دیگری که مایلید درست کنید. برای مطالعه دستورالعمل تهیه سوپ جو با نخود اینجا را کلیک کنید.