22 آذر بارش شهابی به اوج می رسد

به گزارش وبلاگ گربه به نقل از واشنگتن پست، سازمان بین المللی شهاب سنگ (IMO) پیش بینی می نماید بارش شهابی Geminid در شب22 و 23 آذرماه (13 و 14 دسامبر) به اوج خود می رسد.

22 آذر بارش شهابی به اوج می رسد

طبق اعلام این سازمان هلال ماه در این تاریخ ها کم نور است بنابراین می توان بارش شهابی را به طور کامل مشاهده است.

علاوه بر آن، بنیاد ستاره شناسی کانادا نیز پیش بینی می نماید در این تاریخ ها هر ساعت 120 شهابی در آسمان قابل مشاهده است. البته به شرط آنکه آسمان تاریک و صاف باشد.

شهاب سنگ هایGeminidدرخشان هستند بنابراین افراد می توانند در تاریکی مطلق حتی در شهرها نیز آنها را مشاهده نمایند.

بارش های شهابی درحقیقت بخش هایی از ستاره های دنباله دار هستند. هنگامیکه ستاره مذکور به خورشید نزدیک می گردد، این دنباله ها به وجود می آیند.

اما بارش شهابیGeminid به دلیل نزدیک شدن سیارک Phaethon3200 (یک شی فضایی صخره ای) به خورشید به وجود آمده است. درنتیجه این رویداد بخش هایی از سیارک خرد می شوند و می سوزند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "22 آذر بارش شهابی به اوج می رسد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "22 آذر بارش شهابی به اوج می رسد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید