ساخت ابر رایانه سیمرغ شروع شد، همکاری صنعت و دانشگاه

به گزارش وبلاگ گربه، وحید یزدانیان در جریان نشست با جوانان صنعت و دانشگاه در توئیتی با اشاره به آماده ساختن سیمرغ برای پر گشودن، نوشت: همانطور که وزیر ارتباطات وعده داده بود، برای ساختن ابر رایانه سیمرغ، آستین ها را بالا زده ایم.

ساخت ابر رایانه سیمرغ شروع شد، همکاری صنعت و دانشگاه

وی گفت: امروز بازیگران اصلی از صنعت و دانشگاه در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) دور هم جمع شدند تا با هم افزایی، صنعت ساخت ابر رایانه را در کشور پایه گذاری نمایند.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست، بر لزوم اجرایی شدن ایده های جوانان در جهت درست تاکید نمود و گفت: آنچه مورد تائید وزیر ارتباطات است، موضوع ایده ها و اندیشه های نو و جدید است و باید ایده ها در جهت سیاست کلی وزارت ارتباطات باشد.

در این جلسه مقرر شد تا علاوه بر برگزاری نشست های صمیمانه با جوانان، سامانه جذب ایده ها و نظام پیشنهادات برای جذب حداکثری ایده های نو، در مرکز تحقیقات مخابرات راه اندازی گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ساخت ابر رایانه سیمرغ شروع شد، همکاری صنعت و دانشگاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت ابر رایانه سیمرغ شروع شد، همکاری صنعت و دانشگاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید